Podcasts

Platformania – Aflevering 4

Hoe werkt de platformeconomie? Wat gebeurt er aan de achterkant zodra je iets bestelt? Hoe werkt het verdienmodel? En bestellen we over tien jaar alles via één app? In de zesdelige serie Platformania praat presentator Koos Tervooren met historici, ondernemers, onderzoekers en de platforms zelf over het ontstaan van platforms en de toekomst. Je beluistert het hier.

Wat nou crisis?! - Aflevering 2

In navolging van de bluepapers borduren we in de e-commerce podcast voort op de onderzoeksresultaten. Hosts en voorzitters van de expertgroepen worden uitgenodigd te praten over het onderzoek in de bluepaper en de belangrijkste inzichten die daaruit voortkwamen. Welke informatie kwam gedurende het onderzoeksproces aan bod, maar vind je niet terug in de bluepapers?

Podcast FocusPlaza

Focusplaza - Waardoor de klant jou blijft vinden in een toenemend omnichannel speelveld!

De gewoonte, het genot en het gemak van het online winkelen raakt wel genesteld in ons shopgedrag, maar het spectrum van klantbehoeftes in de customer journey is groter. Hoe blijf je als retailer zichtbaar in dit omni-channel speelveld en maak je verbinding met de klant door in te spelen op ‘transformatieve’ consumentenbehoeftes? 

The State of Retail in 2021 – Aflevering 3

Tijdens de COVID-19 pandemie zijn veel bedrijven, industrieën en markten wereldwijd zwaar getroffen. Retail was hier geen uitzondering op. De vraag is nu… hoe heeft de transitie van in-store naar online de retail industrie beïnvloed? Wat hebben we geleerd van deze pandemie? En hoe gaan organisaties de lessen hieruit toepassen voor toekomst succes? 

Wijnand te gast bij jouw podcast? 

Verwelkom Wijnand als gast bij jouw podcast en laat je verrassen door zijn uitbundige kennis over de laatste trends en toekomstige ontwikkelingen binnen e-commerce, retail en innovatie. Contacteer Wijnand met jouw verzoek!