Podcasts

Euroforum Podcast

Toekomst van het Betalingsverkeer Podcast - Euroforum

Op 31 maart vond het Toekomst van het Betalingsverkeer congres plaats in de Beurs van Berlage, Amsterdam. Ik deelde hier in deze korte podcast enkele van mijn bevindingen binnen het kader van betalingsverkeer. We hebben het gehad over de impact van de nieuwe arbeidsmarkt, duurzaamheid, digitale transformatie, trust en fraude.

Je leven is pas begonnen, als je een award hebt gewonnen! – Aflevering 4

We praten met Wijnand over de Shopping Awards. Deze podcastserie gaat over het organiseren en groot maken van verkiezingen, waarbij het publiek mag stemmen, maar ook vakjury awards. Er zijn altijd een aantal vaste rubrieken zoals de “Hollandse Nieuwe” en de “Gouden Tip Voor Iedereen Die Een Verkiezing Organiseert”.

The State of Retail in 2021 – Aflevering 3

Tijdens de COVID-19 pandemie zijn veel bedrijven, industrieën en markten wereldwijd zwaar getroffen. Retail was hier geen uitzondering op. De vraag is nu… hoe heeft de transitie van in-store naar online de retail industrie beïnvloed? Wat hebben we geleerd van deze pandemie? En hoe gaan organisaties de lessen hieruit toepassen voor toekomst succes? 

Podcast FocusPlaza

Focusplaza - Waardoor de klant jou blijft vinden in een toenemend omnichannel speelveld!

De gewoonte, het genot en het gemak van het online winkelen raakt wel genesteld in ons shopgedrag, maar het spectrum van klantbehoeftes in de customer journey is groter. Hoe blijf je als retailer zichtbaar in dit omni-channel speelveld en maak je verbinding met de klant door in te spelen op ‘transformatieve’ consumentenbehoeftes? 

Wat nou crisis?! - Aflevering 2

In navolging van de bluepapers borduren we in de e-commerce podcast voort op de onderzoeksresultaten. Hosts en voorzitters van de expertgroepen worden uitgenodigd te praten over het onderzoek in de bluepaper en de belangrijkste inzichten die daaruit voortkwamen. Welke informatie kwam gedurende het onderzoeksproces aan bod, maar vind je niet terug in de bluepapers?

Platformania – Aflevering 4

Hoe werkt de platformeconomie? Wat gebeurt er aan de achterkant zodra je iets bestelt? Hoe werkt het verdienmodel? En bestellen we over tien jaar alles via één app? In de zesdelige serie Platformania praat presentator Koos Tervooren met historici, ondernemers, onderzoekers en de platforms zelf over het ontstaan van platforms en de toekomst. Je beluistert het hier.

Wijnand te gast bij jouw podcast? 

Verwelkom Wijnand als gast bij jouw podcast en laat je verrassen door zijn uitbundige kennis over de laatste trends en toekomstige ontwikkelingen binnen e-commerce, retail en innovatie. Contacteer Wijnand met jouw verzoek!