Masterclasses

Wijnand’s masterclasses vormen een mix van strategische vraagstukken en praktische internationale cases, altijd gebaseerd op de laatste inzichten, cijfers en trends. Doelgroepen zijn retailers, merken en stakeholders als overheden, banken, post- en pakketbedrijven.

Masterclass sessies worden ingezet als input voor inspirerende of strategische sessies op C-level en management level of als onderdeel van bedrijfsontwikkeling programma’s. Daarnaast maken Wijnand’s masterclasses vaak onderdeel uit van (extra) curriculum programma’s van universiteiten, post-graduate studies.

In de eerste maanden van 2018 gaf Wijnand masterclasses voor retailers, merken en stakeholders, maar ook een 1,5 uur durende masterclass voor business studenten aan de James Madison University (Harrisonburg, VA, USA) – bekijk bovenstaande video voor een sfeerimpressie.

Deel dit

Wijnand als spreker

Keynote spreker met visie op de toekomst van retail en e-commerce

Wijnand Jongen spreekt op (inter)nationale congressen en evenementen over de toekomst van (online) retail, feiten en cijfers. U kunt contact met hem opnemen voor meer informatie.

Boek Wijnand als spreker