Wijnand Jongen en Kitty Koelemeijer in nieuwe, gratis e-learning: ‘Introductie in Trends & Innovaties’

In deze nieuwe, gratis e-learning schetsen Wijnand Jongen (directeur van Thuiswinkel.org) en Kitty Koelemeijer (Hoogleraar Marketing en Retailing Nyenrode Business Universiteit) vier megatrends die in de toekomst op ons afkomen. Innovaties zijn al 25 jaar de levenslijn van de ontwikkeling van de e-commercesector. Door het identificeren van trends en innovaties die er echt toe doen, kun je belangrijke kansen voor jouw organisatie herkennen en benutten.  

In de veranderende e-business is je vakkennis op peil houden extra belangrijk. Daarom bieden we bij Thuiswinkel e-Academy gratis e-learning modules aan, waar je met behulp van video’s, theorieen, praktische voorbeelden en een partijkcase je kennis over belangrijke onderwerpen binnen de e-commerce kan aanscherpen of verbreden. Leer binnen een uur over Trends en Innovaties en haal in je eigen tempo je persoonlijke Thuiswinkel e-Academy certificaat.

Een greep uit de e-Learnings die

momenteel worden aangeboden

Introductie in Trends & Innovaties

In deze e-learning schetsen Wijnand Jongen (directeur van Thuiswinkel.org) en Kitty Koelemeijer (Hoogleraar Marketing en Retailing Nyenrode Business Universiteit) vier megatrends die in de toekomst op ons afkomen. Innovaties zijn al 25 jaar de levenslijn van de ontwikkeling van de e-commercesector en het is cruciaal ze te kunnen onderscheiden en te kunnen bepalen wat ertoe doet en vooral wanneer het ertoe doet. 

Conversion Rate Optimization

Experts Jurjen Jongejan, CRO-strateeg bij ISM e-Company, en Martin van Kranenburg, gespecialiseerd CRO-trainer, vertellen je alles over conversie optimalisatie. Leer in deze module hoe je meer inzicht krijgt in de gebruikers van je website, hoe je meer omzet kunt halen uit de huidige bezoekers van je webshop en wat je kunt doen om het aankoopgedrag van je klant te beïnvloeden.

Customer Journey

Wil jij weten wat een customer journey kan doen voor jouw organisatie? Arjen Bonsing en Wouter van Mierlo van Customer Journey Experts vertellen je alles over waar een customer journey uit bestaat, wat de theoretische achtergrond is en hoe je hem in de praktijk kan invullen. Met interessante praktijkvoorbeelden van (inter)nationale webshops krijg je inzicht in hoe je de consument in iedere fase van de reis optimaal kunt helpen.

Online leren: individueel of met je team

De coronacrisis heeft ons de kracht van digitaal werken én leren laten zien. Zijn jij en je collega’s al helemaal up-to-date met de laatste e-commercemogelijkheden? In onze verschillende e-learnings delen topexperts uit de e-commercemarkt alles over hun vak; van de theorie tot concrete praktijkvoorbeelden en tips. Verhoog gemakkelijk en gratis je kennis over allerlei relevante onderwerpen met de e-learnings van e-Academy!