Wijnand Jongen kondigt vertrek aan als directeur van Thuiswinkel.org

jan 21, 2021Mediaoptredens, Radio & TV

Na meer dan 20 jaar heb ik vandaag aangekondigd aan het eind van dit jaar als directeur van Thuiswinkel.org te willen stoppen. E-commerce is me al meer dan 25 jaar dierbaar. Het is tijd voor nieuwe kansen en uitdagingen, voor de vereniging en voor mezelf. Ik heb alle vertrouwen in de toekomst van onze dynamische branche, onze mooie vereniging en haar geweldige leden!

Ik kijk uit naar een jaar waar ik ruimschoots de tijd heb om mijn opvolger in te werken. Een jaar waar ik me mag verheugen op volgende stappen in het leven. Ik blijf graag betrokken bij onze mooie sector. Bijvoorbeeld in een coachende, adviserende of toezichthoudende rol. Misschien op het snijvlak van onderwijs, retail en e-commerce. Wellicht lonkt een nieuw boek? De tijd zal het leren.