Marlene ten Ham nieuwe directeur Thuiswinkel.org

feb 4, 2021Mediaoptredens

Op 10 mei verwelkomt de belangenvereniging voor webwinkeliers Marlene ten Ham als opvolger van Wijnand Jongen. Marlene ten Ham is zeven jaar directeur geweest van de Europese koepelorganisatie Ecommerce Europe en werkte vanuit die rol intensief samen met alle Europese e-commerce-organisaties die zijn aangesloten, waaronder Thuiswinkel.org.

Het is voor mij persoonlijk een mooie stap om het stokje dit jaar te mogen overdragen aan een jonge, ambitieuze vrouw die haar sporen al heeft verdiend op het snijvlak van belangenbehartiging en belangenvereniging. Als de Secretaris-Generaal van Ecommerce Europe heeft zij in Brussel haar sporen verdiend. Tegelijkertijd wist zij in de afgelopen jaren Ecommerce Europe als belangenbehartiger uit te bouwen tot een vernieuwende en gerespecteerde vereniging in Europa, waar inmiddels meer dan 25 nationale verenigingen (waaronder Thuiswinkel.org) bij zijn aangesloten.

Ik kijk er ook persoonlijk naar uit om met Marlene de komende maanden samen te werken aan een goede overdracht en haar met raad en daad bij te staan om Thuiswinkel.org in deze bijzondere tijden te leiden. Het is een mooie stap voor Marlene, maar bovenal ook een mooie stap voor Thuiswinkel.org. Zij gaat er met nieuw elan en energie voor zorgen dat we ons kunnen prepareren op het post-coronatijdperk. Zodat de vereniging er staat en we voor onze leden en voor BV Nederland het verschil kunnen maken in het dynamische domein van digital commerce.

Lees het volledige persbericht hier