Van de voorpagina van het Algemeen Dagblad naar interview met Jurgen Rayman over malafide webshops die vanaf nu harder aangepakt gaan worden door Justitie. In het BNR programma Ask Me Anything deel ik mijn mening over deze nieuwe stap om malafide webshops de voet dwars te zetten. In de afgelopen jaren heeft Thuiswinkel.org hier veel tijd in geïnvesteerd en het is trots dat in samenwerking met het Landelijk Meldpunt Internetfraude, het Openbaar Ministerie, het ministerie van Economische Zaken en Justitie, payment service providers en nog vele anderen er nu concrete stappen worden gezet. Drie aangiftes en het is met je gedaan als malafide webshop. In het interview vraag ik me af waarom we daar drie aangiftes voor nodig hebben. Kunnen we met alle nieuwe technieken niet al na één aangifte vaststellen dat het om malafide website gaat? Luister hier het programma terug.